Jag byter...igen

Alla fina läsare, nu byter jag blogg IGEN. Jag går tillbaka till Myshowroom och det har olika anledningar, men främst är det för att under denna månaden jag bloggat här har det segat, krånglat och många saker har man fått upprepat för att sidan skall fatta. Lite irriterande bara!

Men jag tycker absolut att ni ska följa med mig tillbaka. Den nyagamla adressen är milly.myshowroom.se

Vi ses där!

Ha en fortsatt fin söndagskväll!

(och jag vet mina vänner nu måste ni länka om mig igen haha, men jag hoppas ni överlever detta)

Bio ikväll!

Dagen har verkligen gått snabbt och vad har och boyfriend gjort? Jo, bara slappat, så nice, så behövligt!

Om några timmar tar vi oss ner till Bergakungen och kollar bio, ikväll blir det "Sherlock Holmes". Tror den kan vara riktigt bra, trodde inte den gick fortfarande men vi hade tur.


Dreams

Bokrean är ju igång nu. Var och kikade lite på den igår och köpte denna boken:

Har ju som sagt mina starka planer, jag väntar bara få ett litet klartecken.

Ska saw aldrig ta slut?

Morgonmys i Göteborg. Igårkväll blev det pizza och Saw VI, har sett alla tidigare men visste knappt att det fanns en sjätte, men förvånades ännu mer när jag märkte att det både ska komma en sjunde och åttonde. Visst det börjar väl bli lite väl många nu, men tycker ändå filmerna är helt okej och att det finns genomtänkta detaljer som förklaras mer och mer efter varje film.

Vad tycker ni?


Kolla vad jag har hittat

Idag är det "löning"!! Blev en liten runda i Knalleland och hittade det älskade armbandet som jag suktat så länge efter. Det har verkligen varit slut överallt, men idag då hängde ett enda, som var kvar, precis framför mig.  Weeeii! Köpte även ett coolt läderarmband. Lindex kan verkligen det där med accessoarer.


What do you want from me

Ännu en tröttig morgon, men det är bara att bita ihop. Kollade lite på finalen av So You Think You Can Dance igår, missade vem som vann men jag fick nys på en artist:



Om en timme åker jag till mitt andra hem, skolan. Hade noll koll på dagarna och var bomsäker på att det var onsdag idag, but noo. Skönare, då är det närmare helgen men sämre då mina beräkningar med plugget förlorade en dag.

Kolla på tv3

Tycker det är gaanska komiskt, för er som har sett Glamourama så är Anna Hibbs med i Lyxfällan som sänds som repris nu på tv3.


Good choklad

Om man har en timme på sig från att vakna till att äta frukost till att sminka sig till att vänta på försenad buss till föreläsning, då hinner man tyvärr inte blogga på morgonen. Vilket är synd, har en liten rutin gällande det.

Dagen har bestått i att lyssna på hur man designar prototyper till ett informationsystem, ganska interssant, men full fokus..nej, inte direkt. Sen försökte vi vara lite effektiva som slutade i ineffektivitet, skitsnack och kaffe. Nu är jag hemma och ska mumsa i mig den nya Gooda chokladen:


Nörd barbie

Plugg var det ja...har väl blivit sådär effektivt idag, men ska snart sätta igång.

Såg en liten rolig sak som pojkvännen visade:

Bild från: http://www.nyteknik.se


Detta är Barbie som it-ingenjör. Ganska coolt tycker jag, hon finns väl som allt möjligt nuförtiden, som olika kändisar, en ska ju efterlikna prisessan Viktoria hörde jag någonstans..ja, det finns ett stort utval helt enkelt. Men som i dagens it-samhälle tycker jag hon platsar in bra och hon ser väldigt chic ut, kanske är det så man kommer se ut när man kommer ut i arbetslivet, jag som faktiskt pluggar it...nja, knappast kanske. Om ni vill läsa artikeln så hittar ni den HÄR!

 

Vad tycker ni?


En solig morgon

Ohh sunny day ohhh sanny daay! Känner mig på ett ganska bra humör, tog en liten promenix i solskenet till Netto och köpte laxröra, mums, så nu blir det frukost.

Alltså dessa reklamer är ju helt underbara:


Försökte hitta den med lillasportspeglen med den lille killen som missar hela tiden. Haha han blir ju så grinig!

Uppspelt

Fick precis reda på något otroligt kul, nu är jag superglad! Hur ska jag kunna sova med denna spännande nyhet???

Mums

Nu ska jag mysa, kolla på nya avsnittet av Glamourama, dricka te och mumsa i mig kladdkaka och ja, den är köpt men lika god för det!


En icke-mössa blev en hel del annat

Det blev ingen mössa, för butikerna gör ju som de brukar göra, de tar fram vårkollektionen vid denna tiden *host host* Så mössan var inte där, men jag kom inte tomhänt hem bara för det:




Allt var på rea utom solbrillorna, trotsade vintern lite där.. Favoriten är helt klar väskan som jag köpte för 50:-, ganska nice eller hur? Älskar verkligen blandningen av romantiskt och nitar, så otroligt snyggt!!

God...

...Moorgon! Startar den nya veckan med favorit teet och om en timme blir det plugg. Har verkligen haft en lugn skön helg med sovmorgon, så nu hoppas jag att energin kommer vara lite mer på topp än den var förra vecka. Idag, tror jag, ska det inhandlas en supermysig mössa som jag sucktat efter hela vintern och när snön började smälta så tänkte jag att det inte var lönt. Men nu när snön envisas att ligga kvar så ska jag, av ren proncip, köpa en mössa för 180 spänn. Hoppas att den finns kvar nu bara!!!

Vad ska ni hitta på idag?


Nästan 10 centimeter

Massvis med snö ute, men värdet är iallafall någolunda fint. Ska nog ta och skotta min balkong idag men först vill jag visa:



Det har nästan snöat 10 cm bara i natt! Första bilden är alltså från igår och andra från idag. Sjukt!!

Drömmar är mitt träningspass

Jag kollar ut..helt stört vad mycket snö det är.

Idag hade jag en välbehövlig sovmorgon, såå skönt! Drömmde dock lite weird (som vanligt) Handlade om att en aggressiv rottwiler försökte få tag på en dobermanvalp och jag skulle förhindra detta. Rottweilern försökte hela tiden bita mig i handen medans valpen gömde sig bakom mig. Så fick den tag i min hand och jag försökte dra mig loss, när jag lyckas hoppar den på valpen...Jag spriger hem till pappa, för att kunna hjälpa valpen, börjar han snacka om pengar tlll västtrafikbiljetter (tåg och buss). Sen när jag vaknar så har jag otroligt hög pluls och bara flämtar och i och med att jag grät en hel del i drömmen så gråter jag även när jag vaknar...Sjukt läskigt att man kan bli så känslomässig i kroppen så att det även påverkar en när man vaknar!

Har ni också sånna drömmar?



Har ni sett glamourama?

Uhh det var en tidig morgon för mig idag och ändå blev vi inte helt klara med arbetet och då fjäskade vi ändå till oss en timmes senare deadline, illa..men vi skickade in det och det kommer resultera i kompletering. Men nu kan man släppa det för en liten stund iallafall.

Har precis kollat ikapp alla Glamourama avsnitt som man kan kolla på HÄR. Det handlar om tre stora bloggare och deras liv runtomkring. Och jag som är lite frälst i realityserier, var ju tvungen att koll in denna med.


Ännu en morgon

Morgon! Fy i tusan så trött jag är...men vad gör man inte för attfå in skolarbetet i tid. Det ska vara inlämnat kl12 och sen kan jag iallafall pusta ut en dag. Vi har suttit hela dagar i ungefär 2 veckor och idag ska det in. Visst blir det en hel del skitsnack mellan effiktivitetsstunderna men oj vilken energi det tar.

Ne nu måste jag skynda mig.

Lost

Jag har mycket för mig på dagarna, bara plugg...därför blir bloggen lite åsidosatt. Och jag vet att jag bloggar för mig själv och att det är jag som bestämmer antal inlägg och sånt, men jag vill ju så gärna blogga mer. Men ibland är det som sagt tomt i huvudet eller så är det fullt av annat.

Åhh, jag vill ha sommar, värme, uteservering och det NU!

Jag bor i skolan

Det är bara plugg, plugg och plugg just nu. Sitter i skolan och försöker få ut något vettigt, men det går sådär. Det får bli lunch nu istället!

Hoppas ni har en bra dag!!

Hunddrömmar

Som ni kanske förstod med vedion i förra inlägget så är jag helt inne på att köpa en liten hund till sommaren. Och blir det inte då, så blir det garanterat senare.

Sitter och kollar lite hundgrejer och hittade dessa igår...


...jag säger bara HERREGUD vad folk kan komma på!! Kan de inte bara få vara hundar?

(och den i mitten, om inte alla förstår, så ska selen fungera som ett handtag..som en handväska. Alla saker finns HÄR)

Jag har mina funderingar...




Cupcakes

Dagen har gått i ett även om jag inte har gjort allt för mycket. Just nu så njuter jag mest av att göra ingenting, vilket passar mig enormt bra. Tror jag ska ta och mumsa i mig söta Nilmas cupcakes nu som jag fick sent igårkväll!


Dagen efter allaHjärtans

Morgon! Idag hade jag faktiskt inga problem alls att vakna..kan kanske bero på min gigantiska vagel i ena ögat!!

Gårdagen var hur bra som helst. Vi myste på förmiddagen och runt 16 så drog vi ner till stan till ett bokat bord på en grekisk resturang. Med mig och boyfriend var vi sex pers och fick det coolaste bordet. Alla andra hade tvåmansbord, medan vi fick det största med en brasa mitt i bordet!! Det var grymt! Maten var supergod, har aldrig riktigt ätit grekiskt förut, men det blir det garanterat igen.

Efter god mat, gick vi vidare till Betnér-föreställningen som även den var superbra och grymt rolig. Ja jag hade en bra dag helt enkelt!

Hur var eran?




Alla Hjärtans day

Morgon sushines! Idag är det Alla Hjärtans Dag, jag och boyfriend har aldrig riktigt firat denna dag...Men idag ska vi ut och äta och sedan blir det Betnér senare ikväll, MYS!

 

Hur eller ska ni fira, alone eller tillsammans med någon?


Om en ganska liten stund så börjar...


Till detta tänkte vi unna oss lite pizza och prova vårens nya (?) Xider. MUMS! Har ni testat den?

Jag blir bara smått galen

I'm going insane!! Jag har suttit och kommenterat en hel del nu på andras bloggar och tror ni inte den där jädrans rutan ska dyka upp hela tiden. Skumt nog dyker den sällan upp när jag är hemma, men nu idag har den kommit upp efter nästan varje kommentar.


Att så en gran

Min pojkvän ska odla en gran, han var på en arbetsdagsmässa där nått skogsföretag delade ut granskott. Gratispennor, gratisblock, godis, nyckelringar..ja, sånt har man ju hört talas om, men granskott? Det var en orginell grej att locka studenter med, tycker jag!









Rösta på mig!

God morgon! Såg att jag visst är nominerad till veckans blogg hos Maria. Skulle bli superglad om ni gick in HÄR och röstade på lilla mig nummero 5. Ni kan rösta fram till 15/2.

Har precis ätit frukost och vi ska snart göra oss iordning för en liten tur till stan. Pojkvännen har fokus på ett xboxspel och jag har Paduros rea på 70%!!


Lite nytt

Igår satt jag som sagt och pysslade, detta blev resultatet:

Nu måste jag sätta igång och packa, Göteborg nästa!


Det är snart dags för fredagsmys

Igår hade jag en mysig LEDIG eftermiddag. Det blev minisemlor, smyckespyssel och allmänt slappande. Om en timme ungefär är det dags att åka ner till skolan för lite plugg och senare i eftermiddag blir det färd mot Göteborg. Kommer bli en awsome helg tror jag!

Ska ni göra nått kul i helgen?




Status: At home

Hemma. Presentationen gick bra och som jag trodde så hade alla helt olika tolkningar på uppgiften. Men jag blir så irriterad! I denna kursen är för utbytesstudenter med så det finns en hel del som läser den med oss. De kommer alltid försent och pratade högt under tiden folk redovisade, jag gav de onda ögat.

Idag kom min beställning, weeii! Visar resultaten sen.


Jäsp...

Är kanonas trött! Om en timme ungefär blir det att dra till skolan för seminarie..på engelska! Men det är bara några som ska redovisa från vår grupp så det blir väl min tur nästa gång istället. Ska bli riktigt intressant att se vad de andra har gjort. Vi har nämligen haft ett projekt där vi skulle designa en applikation som man ska kunna använda till att boka tågbiljetter via mobilen. Spännande va?

Känner mig lite som apan idag...

Halv åtta hos mig

Sitter och kollar på "Halv åtta hos mig" medans jag är barnvakt. Ganska kul idag då det är kädisars föräldrar som är med. Systrana Graafs mamma är präst och visste ni att Claudia Galli (känd från Skilda världar, Svensson Svensson) är moster till Josephine Bornebusch (känd från Hundtricket, Parlamentet). Ja, nu vet ni det.


ishår

Jag var precis ute en snabbis för att slänga soporna och mitt nytvättade hår frös helt! Superskumt att ha fruset hår, men direkt när jag kom in i lägenheten försvann det. Ska det bli kallare nu igen? Uhh det vill jag absolut inte.

Men nu är det dags för mig att gå snart!

Have a good day!

Firar ni alla Hjärtans dag?

Moorgon! Snart blir det frukost och sen blir det skola..igen, phu! Igår gjorde jag en beställning på lite mer smyckesdelar och jag hoppas på att de kommer idag, då har jag verkligen något att se fram imot när jag kommer hem. Jag fick lite inspiritation när jag kollade i Guldfynds reklamblad.

Finns så mycket fint, med tema Alla hjärtans dag, såklart!

Brukar ni fira den dag?


Alla hundar morrar på sitt egna lilla sätt

Mina föräldrar skickade en rolig video till mig:




Haha, den där hunden kan det där med att morra!

Man gör aldrig saker i tid!

Sitter hemma hos en kompis och äter lunch nu. Hela förmiddagen har bestått av plugg och det ska även resten av dagen göra. Har inlämning imon...varför börjar man aldrig tidigare än vad man tänkt sig?


Tired

Uppe. Supertrött. Men med lite frukost kommer jag nog igång! Någon mer än jag som redan längtar till helgen kanske?



Funderar

Nu är jag trött i huvudet. Så nu pausar jag i plugget och kollar in vad jag ska köpa till min nya hobby, nämligen att göra smycket, lite pyssel sådär. Kan inte riktigt bestämma mig vad jag ska ha bara, har ideér, men nu står det helt stilla.

Dessa har jag gjort hittils:


Pluggpaus? Nehe inte det ne..

Äntligen hemma, men pluggandet slutar inte utanför skolan..tyvärr!  Satt en skitskum kille på bussen idag som satt och snackade med sig själv och glodde runt på alla, läskigt!

Nej nu måste jag verkligen snart sätta igång igen, så jag blir klar och kan njuta lite av kvällen.


Har du också kliva-upp-ur-sängen-problem?

God Morgon! Nu är jag uppe, efter att ha stängt av tre alarm. Fattar inte vad det är med mig, är såå trött på morgonen och då gick jag ändå och la mig kl 22 igår...skumt.

Blir masa plugg i skolan idag, så får se när jag kommer hem.

Ha en fin dag allihopa!


Försöker tänka: plugg, plugg, plugg

Åh, det är "repris" av The Hills nu på MTV, man kunde ju se hela denna säsongen på MTVs hemsida, så den här säsongen har jag sett för läängesedan. Jag längtar tills nästa säsong börjar, tror den kommer senare i vår. Längtar tills alla andra serier drar igång också, såg någon trailer på kanal5, tror det var någongång i mars. Längtar!

För tillfället pluggas det lite, har lite ideér för vårat projekt iallafall, så det går väl ganska bra.


Vår hos H&M

Jag hittar inte riktigt min motivation till att plugga, trots att jag verkligen vet att jag måste! Istället tar jag "paus" och spanar in alla snygga vår-plagg hos H&M. Kan inte bara all snö smälta bort nu och bli lite varmare så man kan plocka fram skinnjackan och solbrillorna?


För att komma till webbshopen klicka HÄR!

Gojibär

Förra veckan upptäckte jag Gojibär. Ska helt enkelt vara västa superbäret, som innehåller massvis av nyttighter och som ska få dig att må bättre. Här kan du läsa mer om det om du är nyfiken!

De kan vara ganska dyra, men man kan hitta små billiga påsar på ica!

Har någon testat dessa bär?


Semlor i stora lass

Åh jag är så sugen på fika, speciellt på semlor! När är det fettisdagen egentligen, på riktigt? Jag har noll koll, men de har ju sålts semlor ett bra tag nu..men man vet aldrig (iallafall inte jag) när den riktigt dagen verkligen är.

Vad är er favoritfika?


God morgon!

Sovit gott? Det har jag gjort, men jag har drömt skumt som jag alltid gör. Denna gången handlade det om en bröstoperation...ja, precis skumt! Igårkväll när jag och älsklingen gick och la oss så börjar grannen (över?) slå och banka i rören som går igenom alla våningsplanen. Varför slår man i de rören? Grymt irriterande, har hänt flera gånger.

Nu blir det frukost och sen ska jag följa my lovah till bussen.


1:a deltävlingen i melodifestivalen

Lite tankar kring de första bidragen:

Ola "Unstoppable" - Nja..Har inte han skrivit en låt som handlar om Natalie innan? (jo, det har han, jag har checkat)
Jenny Silver- "A place to stay"- Hmm, kanske skulle funka som remix..inte i melodifestivalen..
Linda Prithchard "Yo're making me hot- hot-hot"- Absolut helt okej! Men bakgrundsmusiken påminner om någon annan låt..
Pain of Salvation "Road salt"- Denna gillar jag, men den kom ju aldrig igång...passar inte som schlagerlåt eller?
Anders Ekborg "The Saviour"- Inte alls dåligt om det hade varit i en musikal..
Jessika Andersson "I did it for love"- Nja, denna fastnade jag inte alls för..
Frispråkarn "Singel"- Jag vet inte riktigt vad jag tycker..
Salem Al Fakir "Keep on walking"- Väldigt mycket honom, men vet inte riktigt om han passar i denna tävlingen, men gillar låten!

Dolph Lundgren, vad var tanken med honom egentligen?! Hmmm...


Salem Al Fakir går vidare direkt till finalen, weeii!


Detta gjorde även Ola..


Till Andra chansen gick: Pain of Salvation och Jessika Andersson

Vem är din favorit ikväll?

Sitter och längtar lite tills melodifestivalen ska starta. Man kan redan lyssna in sig på kvällens bidag HÄR, men det känns som lite fusk och tråkigt, jag ska banne mig vänta tills kl 20.00. Av de som ska vara med idag så är nog Salem Al Fakir min favorit, men jag skulle tippa på att Ola har någon dunderhit.

Jag skulle lagt in en äldre video nu med Salem, men hittade inte orginalvideon och sen skulle jag välja en annan med honom men nej, då är inte den tillgänglig i mitt land. Bara what??

Så det blir denna istället:


Nytt i lägenheten

Nu har föräldrana left the buildning. Sitter och slappar till "Are you smatrer than a 5th-grader", ungarna kan mycket alltså. Jag hade aldrig ens velat ställa upp i ett sånt program, jag hade ju förlorat direkt, haha!

Tänkte visa er mitt fina, nya soffbord:




Lördagmorgon

Gårkvällen blev supermysig med mat och lite Let's Dance, helt lagom! Nu görs det fukost och om en stund (förhopningsvis) kommer mamma och pappa hit. Då ska vi sätta ihop mitt nya tv-bord, weeeii!! Så otroligt glad för att jag fick ett, jag har nämligen retat mig på min två små bord hela tiden jag bott här. Det blir liksom lite av en hinderbana att komma in till soffan. Men nu slipper jag det! Julgardinerna ska också tas ner och bytas ut till lite vårigare tyger. Men om man tittar ut genom fönstret hade man ju kunnat tro att det fortfarande är jul..


Fredagsmys

Weeii, nu är de äntligen här snart, som jag väntat! Det blir att umgås, käka lasange och förhoppningsvis något paket, hihi. Man fyller ju faktisk bara år en gång om året så varför inte längta efter det. Jag längtar nog lite extra efter det och det beror ju mestadels att jag inte träffar mina föräldrar alls ofta.

Härliga fredag!


En present

Om ett tag så kommer mina parents och älsklingen till mig, mys!

Detta underbara halsband fick jag av söta Nilma.

Passar mig kanon, älskar det redan!

BirthDay

Vad är det för dag idag, nej det är ingen vanlig dag för det är min b-b-birthday!! Hela 23 år gammal blir lilla jag. Detta känns helt okej, men samtidigt läskigt att närma sig 25, jag vet inte varför...kanske för att man verkligen börjar bli vuxen.

Har ni åldresnoja?


RSS 2.0